O NAMA

SKOLA UCENJA KUR'ANA

O Skoli Kur’ana:

Dobrodošli u Školu Kur’ana, poseban prostor posvećen učenju i dubokom razumijevanju Kur’ana. Naša škola je osnovana s ponosom 2022. godine, što predstavlja početak našeg predanog puta u pružanju kvalitetnih programa učenja i obogaćivanja duše.

U srcu naše škole leži ljubav prema Kur’anu i želja da tu ljubav prenesemo na vas. Naš tim mualima, sastavljen od stručnjaka i zaljubljenika u Kur’an, posvećen je vašem duhovnom rastu i razvoju. Naši programi su pažljivo osmišljeni kako bismo vam omogućili da se približite Kur’anu, ne samo kao tekstu, već kao svijetloj i inspirativnoj duhovnoj vodilji za vaš život.

Kroz naše raznovrsne programe, uključujući Sufaru, Tedžvid, Hifz, Halke učenja Kur’ana i Program arapskog jezika prvog stepena, nastojimo da vam pružimo raznolike pristupe učenju, prilagođene svim uzrastima i nivoima znanja.

Nas Tim Mualima

Naš tim mualima je srce Škole Kur'ana. Svaki član tima donosi svoj jedinstveni talenat, ljubav i stručnost u procesu učenja i razumijevanja Kur'ana. Naše mualime nisu samo instruktori; oni su mentori i vodiči na vašem duhovnom putovanju.

Sumeja Talić, Almedina Delanović i Fatima Alić posvećeni su vašem napretku i razvoju u učenju Kur'ana. Kroz njihove raznolike i stručne vještine, nudimo vam priliku da učite od najboljih i ostvarujete duboko razumijevanje Kur'ana. Pridružite se našoj Školi Kur'ana i imaćete privilegiju da budete vođeni i inspirisani od strane naših mualima.

PRIJAVI SE
Sumeja Talic

Sumeja Talic

Sufara, Tedzvid, Halke, Predavanja
Almedina Delanovic

Almedina Delanovic

Arapski, Tedzvid, Hifz, Predavanja