hifz

Hifz – Memorisanje Cijelog Kur’ana:

Naš program Hifz predstavlja najvišu počast i predanost prema Kur’anu, pružajući vam priliku da zapamtite cijeli Kur’an. Ovaj program je namijenjen onima koji žele da dostignu najviši nivo poštovanja prema Kur’anu putem memorisanja ajeta u njihovoj cjelini.

Memorisanje cijelog Kur’ana je izuzetno izazovno i zahtjeva predanost, strpljenje i vrijeme. Međutim, uz podršku naših iskusnih instruktora i pažljivo razvijenog plana učenja, možete postići ovaj plemeniti cilj. Naši instruktori su tu da vas vode kroz svaki korak ovog dužeg putovanja. Pružiće vam stručno vođstvo, tehnike memorisanja i podršku kako biste uspješno zapamtili svaki ajet.

Hifz nije samo učenje, već i lično iskustvo koje će vam duboko obogatiti duhovni život. Memorisanje Kur’ana ne samo da vam omogućava da budete čuvar Božijih riječi, već i da postignete poseban nivo povezanosti sa Kur’anom. Postanite dio izabrane grupe onih koji su se posvetili memorisanju ajeta i dostigli najviši nivo poštovanja prema Božijoj objavi.

Pridružite nam se u programu Hifza kako biste ostvarili ovo plemenito duhovno dostignuće i postali jedan od onih koji su posvetili svoj život memorisanju i razumijevanju ajeta iz Kur’ana.

KONTAKT