Lade Veranstaltungen

« Alle Veranstaltungen

  • Diese Veranstaltung hat bereits stattgefunden.

SUFARA

November 1, 2023 - Januar 31, 2024

Sufara

Dobrodošli u naš program Sufara, posebno osmišljen kako bismo vam omogućili da steknete čvrste osnove u razumijevanju i izgovaranju arapskih slova i osnovnih rečenica iz Kur’ana. Sufara je program namijenjen svima koji osjećaju potrebu da prodru dublje u sveti Kur’ana, bez obzira na vaš trenutni nivo znanja.

Kroz naše interaktivne časove i pažljivo strukturiran kurikulum, pružamo vam priliku da steknete temeljna znanja o arapskom jeziku i povežete se sa svetim tekstom. Naučićete osnove izgovora svakog arapskog slova, razumjeti važnost tajni iza arapskog pisma, i stvoriti čvrstu osnovu za dalje učenje Kur’ana.

Naši iskusni instruktori su tu da vas vode kroz ovu fascinantnu učionicu. Bez obzira da li ste početnik bez ikakvog prethodnog iskustva ili već imate određeno znanje, naš program Sufara prilagođava se vašem nivou i tempu učenja.

Učenje Kur’ana nikada nije bilo lakše i dostupnije. Pridružite nam se kako biste otkrili ljepotu i dubinu svetih stihova i stekli samopouzdanje u čitanju i razumijevanju Kur’ana. Postanite dio naše zajednice posvećene učenju i razumijevanju Kur’ana – pridružite nam se u programu Sufara i zaronite dublje u svijet Kur’ana.

Details

Beginn:
November 1, 2023
Ende:
Januar 31

Veranstaltungsort

Online
Bihac Bosnien und Herzegowina
Telefon
+387 62 975 558
Veranstaltungsort-Website anzeigen

Veranstalter

SKOLA KUR’ANA
Telefon
+387 62 975 558
E-Mail
info@skola-kurana.com